Mermaid Hair

Jeg har i en god stund nå sagt at jeg skal skrive litt om extensionsene mine, men har følt at jeg gjerne vil teste dem ordentlig ut før jeg skriver noe. Jeg har hatt extensions i cirka 2,5 måned nå – og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Jeg har lengde 50 cm, som rekker meg ned til korsryggen. Metoden de har brukt på meg heter multisonic, som er at man fester keratinfestene sammen ved lufttrykk og kaldt ultralyd! Da fester de 5 flate fester på 5 sekunder, så det går mye fortere enn med kun enkelt fester. Jeg har også en del enkelt fester, men selv mener jeg at blandingen av enkeltfester og multisonic har gjort at jeg har perfekt tykkelse i håret!

BeFunky Collage3

Victoria (eieren av frisør salongen Eco Cult) var også veldig flink til å finne farger som blendet perfekt inn i mitt eget hår, sånn at jeg slapp å farge det! Jeg ønsket å ha kalde toner (som mitt naturlige hår) og da brukte jeg fargene 61, 62, 63 og 10. Eco Cult er en økologisk frisør salong som bruker økologiske produkter. Ikke nok med det så har de også en liten kafé inne i salongen med økologiske salater, juicer etc. – så hvis du blir sittende i frisør salongen alt for lenge, trenger du ikke å sulte 😉

BeFunky Collage4

Før – Etter 

Jeg er i hvert fall utrolig fornøyd med både Eco Cult og Great Lengths, så jeg gleder meg til neste gang jeg skal innom frisørsalongen for litt pampering! Hvis det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre! Jeg tenker at jeg også skal vise dere hvilke produkter jeg bruker for at håret mitt skal holde seg fint 🙂 Noen av produktene er fra Great Lengths sitt eget merke (olje, varmebeskyttende etc.) og Organic Cosmetics!

1 Comment

  1. Digger bloggen, og stilen din så mye! du er så inspo i hverdagen, håper du kan begynne å blogge litt oftere! <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *