5 favoritter denne høsten

Jeg elsker elsker høsten. Det at jeg endelig kan bruke skinnjakker, pelsjakker og olajakker med en varm genser under gjør meg så glad. Det er kanskje litt tidlig med kåpe helt enda, men denne fra Isabel Marant er helt fantastisk.

Straks skal jeg på Eco Cult, og gud som jeg gleder meg. Denne gangen skal jeg faktisk gjøre litt ordentlige forandringer med håret mitt – og jeg er veldig spent på resultatet. Skal ikke si så mye mer enn det, uten at jeg kommer til å vise bilder i morgen eller fredag. Eco Cult har forresten fortsatt 10% rabatt på alle behandlinger ut september, og hvis du ikke har benyttet deg av tilbudet hadde jeg absolutt gjort det. I mine øyne kroner de over alle andre frisør salonger 😉 Du får rabatten hvis du bruker koden ANDREA når du bestiller time. Gjelder kun nye kunder på extensions

1 Comment

  1. Elsker at du har begynt å blogge igjen!! Du har de beste tipsene ! Inspirasjonskilde nr.1 <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *