This Weekend

I helgen så feiret vi Lucas sin konfirmasjon, og det var så hyggelig! Vi feiret den på fantastiske Bølgen og Moi Briskeby, og det var som vanlig god mat og hyggelige servitører. Bunaden min er fra Eva Lie forresten, det samme med mamma sin. Eva Lie holder til på Frogner, og jeg anbefaler det på det sterkeste. Det er vel egentlig ikke en bunad, men en fantasi stakk – så du får den akkurat som du ønsker. Den er absolutt ikke sponset btw, er bare veldig fornøyd 😀


De siste dagene har jeg brukt så å si all tid på Finn- Eiendom siden. Barndomshjemmet er solgt og jeg føler at det kanskje er på tide å finne noe eget. Anneli mener at jeg har alt for høye krav (lol), så vi får sjå hvordan det går. Skal i hvert fall på 5 visninger denne helgen (!!), så hadde vært kult om noe falt i smak.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *