La Reserve Plaga Mala

// Badedrakt – Cali Dreaming //

Hvis du er i Ville Franche / Cap Ferrat / Cap-d’Ail området, så hadde jeg absolutt tatt turen innom La Reserve Plage Mala. Det er en super deilig beach med gode drinker, mat og kul stemning. Like i nærheten så er det en beach walk som går til Monaco også, som er en heelt fantastisk tur!

Nå kom jeg akkurat tilbake til hotellet, og sitter i sengen og spiser chips med hummus og skal vel snart gjøre meg klar for kvelden. Må også pakke sammen tingene mine, for i morgen går turen videre til Cannes og jeg gleder meg så innmari mye! Ha en fantastisk kveld videre, og hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om så skrik ut 🙂

1 Comment

  1. Reisetips ( F.eks: hva har du i håndbagasjen/ hvilke plagg har du med)

    Hudpleierutine – hvilke produkter bruker du?

    Hva har du i strandbaggen?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *