Makeover DAY

Vil du ha 20% rabatt hos Eco Cult? Oppgi “Andrea Zeline” ved booking av time!

Eco Cult er kjent for sine fantastisk hår transformasjoner. Få sommer fargen på håret eller legg til litt ekstra volum eller lengde med tape extensions. 20% rabatt på farge behandling sammen med tape extensions. Gjelder dagtid mellom klokken 10 – 16 på hverdager. Du kan også få 20%  på farge behandling og keratin behandling, gjelder samme tid; mellom 10 – 16 på hverdager.

Ikke nok med det så har Eco Cult også 25% på alle negle og fot behandlinger. Ikke nok med det så har Eco Cult startet å tilby delbetaling! Dette fantastiske tilbudet gjelder frem til 14. juni, så jeg håper de som ønsker benytter seg av det for å bli freshe & fine til sommeren!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *