WEFT

Hvis det er én ting jeg har blitt litt for opptatt av det siste året, så må det være håret mitt. I slutten av mai i fjor prøvde jeg extensions for første gang, og siden den gang har jeg vært avhengig. Jeg har gått 1 dag uten extensions siden jeg først startet, og jeg skal ærlig innrømme at det var den mest ubehagelige dagen jeg har hatt på lenge. Ikke fordi mitt hår ikke er ”fint”, men rett og slett for jeg er vant til tykt og langt hår – og det er ikke mitt (for å si det sånn). Jeg har vel også prøvd en god del typer også, men nå skal jeg fortelle dere litt om det jeg har brukt de siste månedene. Nemlig ”Weft” fra Beauty Works by Jen Atkin. Weft er en type extensions som jeg synes er helt genial. Weft er lange ”strimler” med hår som man fester med bitte små metall fester. Det er så å si umulig å se de, for de er bygget opp etter hverandre i bak hodet – helt inntil hodebunnen. Spør du meg så er de enda lettere å style enn med for eksempel tape eller keratin, og i tillegg er det veldig lett å sove med de. Av alle typer jeg har prøvd så må jeg si at Weft er den beste extensions metoden jeg har prøvd hittil!

Sist gang jeg var på Eco Cult så tok jeg også keratin kur i håret. Det tar sånn cirka 2-3 timer, så man må være tålmodig – men resultatet blir helt fantastisk. Grunnen til hvorfor jeg tok dette nå sist og ikke har tatt det tidligere er fordi mitt “ekte” hår er veldig krøllete (litt sau spør du meg), mens extensionsene fra Beauty Works er helt rette. Dette førte til at det ble et veldig stort skille mellom mitt ekte hår og extensionsene – noe som ikke ble så vakkert. Slet også med en del små hår – så etter kuren så ble jeg kvitt meste parten av de og håret sklir mye bedre inn med extensionsene! Tenkte å vise dere forskjellene mellom da mitt eget hår – mitt eget hår med keratin kur og tilslutt håret etter jeg jeg har festet extensions med keratin kur!

Mitt eget hår med masse små hår (<3)

Mitt eget hår etter jeg har tatt keratin kur

Før – Etter

I hvert fall, hvis du er interessert i extensions så anbefaler jeg virkelig å bestille time hos Eco Cult! Som jeg har sagt flere ganger tidligere så er det utrolig hyggelig salong – og ikke minst veldig snille & dyktige frisører! Du kan bestille time på telefon nummeret 21417550, hjemmesiden deres eller gå innom dem i Bygdøy Allé 25.

Ha en fin dag videre!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *