SPRING


Jakke – Balmain x HM // T-skjorte – Saint Laurent // Jeans – HM // Sko – Gucci // Veske – Givenchy // Solbriller – Porsche Designs 

Når jeg ikke har blogget på en stund så merker jeg at det er mulig å starte å skrive innlegg, for alt blir liksom for dølt eller for teit. Så jeg kommer nok til å bruke litt tid å komme tilbake til rutiner, men siden dere har spurt så fint (<3), så kommer jeg til å blogge myye mer outfits fremover – så håper dere blir fornøyde med det! Nå skal jeg forte meg ut i det fine været igjen, så vi blogges!

3 Comments

  1. Yaaaaay!!! ENDELIG <3 <3 <3

  2. Digger at du bar better igjen! Kan du ikke blogge litt om alt det kule du legger ut på snap? Fester, fest-looks osv! Du er så aykt kul! Du har så sykt mye potensiale, og man trenger ikke skrive så mye 😉 digger deg og bloggen uansett! <3 <3

  3. Kult med masse outfit posts <3 Elsker stilen din!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *