LATELY´

Jeg vet at jeg hele tiden sier at jeg skal bli flinkere til å blogge, og det skal jeg – det er bare at de siste ukene har vært helt kaos. Det å få rutiner når det kommer til skole har vært litt vanskeligere enn jeg trodde, i hvert fall når jeg ønsker å fokusere på fagene hele tiden, men samtidig ha tid til å henge med vennene mine. Men nå begynner ting å falle litt mer på plass – så det er deilig. Nå må jeg bare finne tid til å jobbe litt sånn at jeg ikke er blakk konstant 8)

Siden jeg ikke har blogget på en liten stund, og jeg har gjort mye gøy tenkte jeg å ta en liten gjennomgang på hva jeg har gjort i det siste!

PicMonkey Collage3

Fikset håret mitt hos fantastiske Eco Cult – måå vise dere bedre bilder i neste innlegg! // Avskjedsmiddag for Gabrielle som flyttet tilbake til New York 🙁 

PicMonkey Collage1

Vixen blogawards – der eccentric teamet satt på et hotellrom og giret opp Tone før hun gikk på scenen med Pinnacle for første gang! 

PicMonkey Collage

Før og underveis på Costume Awards! Kjole + t-skjorte + clutch fra Designers Remix, sko fra Stuart Weitzman og pels fra Ravn. 

… Nå skal jeg fortsette å lese sosialkunnskap, vi snakkes senere!

4 Comments

  1. Yaay, endelig! Kan du ikke legge ut flere bilder? Eller outfits? Du trenger ikke skrive så mye hvis du ikke har tid, men du har en så fantastisk stil at outfits settes utrolig stor pris på 😀
    xxx

  2. Du opplever så utrolig mye kult!!
    Gleder meg til flere kule innlegg med masse bilder av alt det morsomme du gjør! og gjerne flere outfits 😀 😀
    <3 <3

  3. Hei, lurte på om du har lagt ned bloggen? (håper jo ikke men)

  4. Heei! Kan du ikke pliiis begynne å blogge igjen? Så mange digger bloggen din, hadde du bare blogget litt oftere så skal du se at lesertallet kommer til å stige så sinnsykt! Fordi du har en sinnsykt utseende, stil og personlighet! Bare stå på, alle digger deg! <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *