Når hjernen går på høygir

15943202_10210769806414087_1373375513_o

Jeg beklager at jeg har vært lite aktiv de siste dagene. Etter at jeg begynte på Bjørknes har jeg prøvd å ta ordentlig fatt i skolearbeidet slik at jeg får et godt grunnlag for resten av semesteret. Jeg tar opp 1p matte og sosialkunnskap (hvis jeg ikke har nevnt det tidligere), og det ene faget er nok litt mer spennende enn det andre. 1p matte tar jeg opp rett og slett fordi jeg er ganske dårlig i matte, mens sosialkunnskap er sykt spennende. Det første kapitelet handler veldig mye om psykiske kriser og hvordan psykiske kriser kan føre til psykiske lidelser (depresjon osv). Og hvis du har lest ”mitt 2016” innlegg så vet du kanskje at dette temaet referer veldig til meg og hva jeg har gått igjennom/ går igjennom. Så dette er veldig gøy!

Nå sitter jeg med matte på BI og gjør oppgaver, noe som fører til at hjernen min jobber på høygir. Men må man så må man. Skal prøve å få tatt noen bilder til dere i ettermiddag, hvis ikke blir det ikke nytt innlegg før i morgen :* Ha en fin dag videre!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *