KICK START

15857392_10210707890706233_501480487_o

Siden nyttårsforsettene i mine øyne begynner den 2 januar (for 1 januar er internasjonal kleine dag), kan man trygt si at jeg hadde en del ting på planen i dag for å kick starte 2017. Hadde på vekkeklokke klokken 10:00, skulle rett på trening @ barrys også skulle jeg ta bilder til bloggen. I stedet for å våkne opp frisk som en fisk, våkner jeg opp med århundrets tørreste og vondeste hoste, rennende nese og en ekstrem hodepine. Derfor måtte jeg utsette alle de fantastiske planene mine, og heller holde sengen. Har drukket te og tatt vitaminer til den store gull medaljen – så satser på at formen i morgen er bedre. Da er det nemlig nyttårsball med verdens beste 96 kull; og selv om jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg eller egentlig noe som helst, gleder jeg meg veldig!

15824465_10210707886466127_79312290_o

Anneli & jeg har så og si ingen bilder med hverandre – så vi skulle ta et hyggelig nyttårs bilde sammen (det funket ikke helt).. 

Siden jeg ikke har fått tatt noen bilder så tenkte jeg å legge med noen bilder fra nyttårsfeiringen! Hvor tingene jeg har på meg står i det siste innlegget, hvis noen lurer på det! Nå skal jeg fortsette å bli frisk, så vi snakkes mer i morgen :*

8 Comments

 1. Hei Andrea

  Jeg syns du og venninnen din ser så fantastiske ut!! Kroppene deres er til å dø for!! Kan du ikke fortelle litt om spisevanene dine? Spiser du generelt bare sunt? Tips til frokoster, lunsj etc..

  Klem og godt nyttår!! Du er sterk! Heier på deg!!

  1. andreazeline

   Hei du! Det var utrolig hyggelig sagt! Ja kan selvfølgelig det, selv om jeg ikke føler at jeg er så utrolig flink med å være “spennende” når det kommer til mat :*

   Godt nyttår kjære deg! Tusen takk <3

 2. Gleder meg til å se mer innlegg fremover!! 😀
  digger bloggen btw,
  xxx

 3. Ser frem til å se mer av deg på bloggfronten! Alle jeg kjenner digger både stilen og bloggen din! Du er en skikkelig inspirasjon for mange <3

 4. Forresten; ser på snap at du gjør så utrolig mye gøy, kan du ikke blogge mer om det, eller de festene du drar på? 😀

  1. andreazeline

   Ja det kan jeg selvfølgelig begynne å gjøre! 🙂 🙂

 5. Constance

  Hei lurte på hvor den sorte kjolen på øverste bilde var fra? Liker bloggen din veldig godt så stå på

  1. andreazeline

   Hei! Kjolen er fra Self Portrait 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *