Hello Monday

God mandag! I dette øyeblikk ligger jeg fortsatt i sengen. Jeg ser på The Good Wife og er pakket inn i dyner, skjerf, hettegensere – u name it. I løpet av helgen (egentlig før helgen å) begynte jeg å få veldig vondt i halsen, og selv om jeg kjente igjen symptomene så dret jeg litt i dem. I går skjønte jeg hva som feiler meg, og jeg har fått infeksjon i spiserøret atter en gang. Fikk det for første gang i russetiden, men da var formen mye verre enn det den er nå – så håper at jeg blir bedre med litt smertestillende, te og søvn. Hvis ikke formen blir litt bedre innen i morgen så må jeg vel til legen for en antibiotika kur – men satser på at jeg slipper det (det er så kjedelig).

Resten av dagen skal jeg nok bare ligge her, så skal jeg på visning i kveld før jeg deretter skal ha en liten spa kveld med meg selv! Vi blogges litt senere :*

BeFunky Collage4

1 Comment

  1. Heei! Kan du ikke kanskje blogge litt om jul/nyttår, kanskje hvilke antrekk og slikt som er kult i år. Kanskje litt hva som inspirere deg denne julen eller nyttårsforsetter? <3 <3
    (digger bloggen forresten, skulle ønske du blogget litt oftere 😉 )

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *