Fresh Start

Unknown

Når jeg spurte sist om hva dere ønsket at jeg skulle blogge om, var det en som spurte om hva planen min for neste år er, og hva jeg har gjort i det siste. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har hatt livet helt på stell i det siste, men er endelig alt i boks – og jeg gleder meg til å fortelle dere!

Planen har vært utrolig lenge at jeg skulle reise til Los Angeles i januar og jobbe som intern. Det har alltid vært noe jeg har gledet meg til, men de siste månedene har jeg begynt å tvile. Det har vært mange grunner til det, men hovedgrunnen handler vel egentlig om at jeg aldri fullførte alle fagene mine på Sonans i fjor. Hvorfor jeg ikke gjorde det, er det utallige grunner til, men det kan jeg komme tilbake til litt senere.

Men siden jeg ikke fullførte alle fagene mine på Sonans, har jeg ikke ønsket og begynne å jobbe og reise før det er i boks. Det å kunne reise til høsten igjen når jeg har alle karakterene jeg selv ønsker på plass, og kunne deretter begynne å studere til våren 2018 eller høsten 2018 uten å måtte ta opp fag – føles veldig deilig.

Derfor har jeg nå meldt meg opp til de siste to fagene jeg ønsker å endre karakter på Bjørknes, og starter der fjerde januar. Det er kanskje ikke super gøy og begynne å studere igjen, men samtidig føles det veldig deilig. Ikke nok med at jeg endelig får en struktur på i hverdagen, så kommer jeg også til å flytte ut! Mamma, pappa og jeg driver å leter etter en leilighet nå – så jeg merker at jeg gleder meg veldig mye til å flytte ut, bli mer selvstendig men også få en fresh start.

Jeg kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert underveis, og gleder meg veldig mye til å finne en leilighet! Da kommer jeg sikkert til å poste litt interiør inspo å (ikke at jeg er noe god på slikt), og det skader jo ingen 😉

Unknown-1

I kveld skal jeg bare slappe av med pappa & Lucas, kanskje ta en soltime og ta livet helt med ro! Det blir deilig for det har vært noen veldig travle uker, og snart starter det igjen såå det er deilig å ta noen rolige dager mellom slagene 🙂 

2 Comments

  1. Skal du flytte alene eller med en venninne?

    1. andreazeline

      Jeg vet ikke enda! Hvis jeg kjøper blir det nok alene, men hvis jeg leier så flytter jeg sammen med Anneli 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *