Bohemian Blonde

På mandag var jeg hos min faste frisørsalong Eco Cult for å ta ut mine gamle extensions og sette inn nye. Som alltid er jeg utrolig fornøyd, men jeg tenkte å vise dere litt før – underveis og etter bilder. Denne gangen har jeg extensions fra Beauty Works og jeg tror jeg aldri har følt meg så fin på håret!

Unknown-9

– Før –

Her har jeg tatt ut Great Lenghts extensions som jeg har hatt i håret helt siden juni (det var på høy tid å ta dem ut for å si det sånn).

Unknown-10

Unknown-11

– Etter Philip Martins organic hair colour som gjør at håret mitt blir kaldere –
Her har de farget håret mitt med en farge som tar ut det “gyllende” i håret og gjør det kaldt, akkurat som jeg liker det. Hvis det er noen som lurer på hvilken farge jeg bruker så kan jeg finne ut av det og skrive det i neste innlegg!

Unknown-15

– Etter med extensions fra Beauty Works – 

Her er da slutt resultatet! Jeg er super fornøyd med tape extensions fra Beauty Works! Beauty Works er laget av kjendis hårstylisten JenaktinHair, som ordner bla håret på Kim K og resten av familien (hehe). Her har jeg fargen Bohemian Blonde i 50 cm. Håret er ordnet av fantastiske Heidi på Eco Cult, så jeg anbefaler alle som ønsker å ta extensions å dra dit! Nini tok også extensions forrige uke og hun ble sååå fin!

Unknown-26

BTW! Håret mitt har ikke sånt rød skjær i håret som man ser på bildet, man ser faktisk fargen bedre på instagram bilder – sjekk ut @eco.cult og @beautyworks_scandinavia! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *