Day 3: Paris

Unknown-12

Unknown-13

Genser – Zara // Blonde singlet – Zara // Jeans – Acne // Boots – Stuart Weitzman // Solbriller – Victoria Beckham

Siste dagen av Paris var veldig hyggelig og kulturell. Vi startet dagen med å tusle ned til Eifel tårnet før vi satt oss på en turistbuss. Selv om all vinden i ansiktet kanskje ikke var helt optimalt, var det en utrolig hyggelig tur. Og det var selvfølgelig veldig kult å se mer av Paris enn det man allerede har sett. Etter bussturen dro vi på en restaurant som var helt vilt kul, drit mange inspirerende mennesker og veldig god mat. Etter det så tok vi en sjapp shopping tur før vi satt oss i taxien til flyplassen.

Unknown-14

Skulle så gjerne ha vært en dag til eller to i Paris, men på grunn av bursdag i morgen (!!), måtte vi hjem tidligere for å ordne i stand. Mye som må styres og fikses med når gullungen skal feire bursdag vettu 😉 Neida. Joda. Nå skal jeg begynne å fikse meg før vi skal ha en pre-birthday dinner på Sawan. Det blir en ganske rolig kveld, men jeg har et sterkt ønske å kunne bestille min første lovlige drink klokken 00:00 (hehe).

Ha en fin fredagskveld videre :*

1 Comment

  1. Heiii
    Hva het restauranten? Skal til Paris om ikke lenge, nemlig:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *