Day 2: Paris

Unknown-9

Skinnjakke – Designers Remix // Genser – Saint Laurent // Skjørt – Designers Remix // Boots – Stuart Weitzman // Solbriller – Victoria Beckham 

Unknown-10

Internettet på hotellet i Paris var så dårlig at jeg bestemte meg for å heller blogge når jeg kommer hjem, og nå sitter sjuklingen i Oslo og drikker te. I hvert fall – dag to i Paris var utrolig fin, selv om vi ikke gjorde særlig mye. Vi hadde en litt treig morgen (noe som var utrolig deilig) før vi dro på Hotel Coste og spiste lunsj. Var ganske kult at Oliver Rousteing satt på nabobordet med Anna Dello Russo. Etter Coste dro vi tilbake til hotellet for å slappe litt av og ordne oss, før vi dro på Les Bains Douches. En drit kul resturant med god mat, dj og veldig god stemning. Tok en ganske tidlig kveld på grunn av at jeg var dårlig, men koste meg veldig mye med lucz og mamsi <3

I dag skal jeg rett og slett bare slappe av, drikke te og ta medisiner. Har bursdag om 2 dager (!!), så må være frisk til da. Ha en fin dag videre!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *