Day 1: Paris

UnknownUnknown-3

Heihei!

Akkurat nå befinner jeg meg i Paris, og skal være her frem til onsdag (i morgen altså). Er her med mamma og Lucas, så det er veldig hyggelig å ha en liten tur med dem. Vi kom sent søndag kveld, men vi kan dessverre ikke være her så alt for lenge for jeg har bursdag på lørdag (!!), så vi må ordne litt i stand til bursdagen min 😀 Men mer om det når jeg kommer hjem, hehe.

BeFunky Collage1

Jakke – H&M x Balmain // T-skjorte – Iro // Bukse – Acne // Sneakers – Adidas // Veske – Celiné // Solbriller – Victoria Beckham

Unknown-2

I går hadde jeg en helt fantastisk dag. Jeg våknet opp (dessverre) veldig syk, så måtte tilbringe de første timene i sengen mens de andre var på Louvre. Det var veldig kjipt med tanke på at det var det jeg gledet meg mest til (eller nest mest). Men jeg kom meg heldigvis utover dagen, så selv om forkjølelsen henger litt igjen føler jeg meg veldig mye bedre nå. Men jeg rakk i hvert fall lunsj på café Ruc og deretter litt shopping. Kjøpte noen drite kule boots og sneakers som jeg gleder meg til å vise dere! På kvelden dro vi på Le Café Marly som ligger i Louvre, så da fikk jeg i hvert fall sett litt av utsiden.

BeFunky Collage2

Nå skal vi være skikkelige turister og sette oss på en turist buss, før vi skal spise lunsj på Hotel Costes. Vi blogges etterpå!

2 Comments

  1. Nydelig!! kan du ikke fortelle om dine favoritt butikker eller restauranter i Paris? Kanskje noen bra vintage butikker 😉

  2. Vakker <3 Kan du ikke vise oss hva du har shoppa? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *