Last Week.

DSC04275

Jakke – Boda Skins // T-skjorte – By Zoé // Jeans – Rag and Bone // Solbriller – Porsche Design // Veske – Chanel 

De siste ukene har vært ganske merkelige, slitsomme og har egentlig ført til at jeg har blitt veldig utmattet. Jeg har vært syk, ekstreme magesmerter og sterk hodepine – noe som førte til at jeg ble innlagt på ullevål sykehus sist tirsdag. Men alt er veldig bra nå, og jeg begynner å føle meg bedre og bedre for hver eneste dag – og det er deilig det. Jeg har begynt å få tilbake energien min, så jeg gleder meg veldig til å begynne å trene igjen og selvfølgelig – ta bilder til bloggen. Jeg kan ikke huske sist gang jeg tok et bilde av meg selv, men det er vel på tide nå.

DSC04276

Verdens beste Anneli <3 

Hvis ikke så var jeg (selvfølgelig) på Justin Bieber konsert på fredagen, og jeg hadde det så morsomt. Jeg synes helt ærlig at showet ikke var det beste jeg har sett, men jeg tror det varierer fra person til person. Det er jo at par år siden jeg var en mega-belieber, så kan hende at jeg har vokst litt fra det å være blod fan også. Men uansett- når han synger baby og boyfriend blir jeg som et lite barn igjen, så jeg er kanskje litt fan fortsatt.

I hvert fall – det er mye spennende som skjer om dagen. Dere kan forresten stemme på meg på Zalando Awards som ”beste nykommer” – det hadde vært veldig hyggelig :* Vi blogges senere!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *