New.

DSC04283DSC04284DSC04287DSC04292

Kom akkurat hjem nå fra Ullevaal Sykehus, har akkurat tatt de siste (forhåpentligvis) blodprøvene før jeg får vite hva som egentlig feiler meg. I over etasjen er det noen som pusser opp så sitter med ”I wanna love yah” på full guffe i ørene. Siden formen ikke er helt på topp (enda) så tenkte jeg at det var perfekt timing å vise fram mitt nyeste innkjøp, nemlig disse herlighetene!

Fant de på 80% salg på Kamikaze, så det vil jeg si er et veldig bra kupp. De sitter perfekte på foten, ikke særlig vonde å gå i (hehe) og jeg gleder meg veldig mye til å style dem til mange forskjellige outfits utover høsten.

Nå er planen å gå en tur (siden sommerværet her i Oslo aldri forsvinner tydeligvis) og handle inn litt mat til jentekveld senere! Vi blogges :*

2 Comments

  1. Hei Andrea! Liker at du har tatt litt tak i bloggingen igjen! Du har så kul stil!! Lurte på om du kunne lagd et innlegg om festklær? Alltid så vanskelig å finne noe litt nytenkende på den fronten! Klem fast leser

  2. Blogg litt oftere!! digger bloggen og spesielt stilen din! sinnsykt inspirerende

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *