Me-Time

metime1

Bio A + Q.E Restructuring Serum som er laget for Great Lengths er helt fantastisk. Extensions kan fort bli tørt og få store floker hvis du ikke er flink til å kure, olje og gre det – så jeg bruker denne cirka 2 ganger i uken. Bruker også en olje laget av Great Lengths som funker kanon på extensionsene mine. Bruker også naturhårbørste for å ikke skade extensionsene mine. Hvis dere lurer på noe mer om extensionsene mine eller produktene jeg bruker til de så er det bare å spørre, har fått veldig mye hjelp av profesjonelle som jobber på frisørsalongen min Eco Cult. Dette serumet selges også på Eco Cult med en god del andre produkter som er super bra!

Glam Glow Supermud Clearing Treatment bruker jeg cirka 2-3 ganger i uken. Før hadde jeg veldig fin hud, men etter å ha blitt eldre har den blitt verre (noe som er utrolig kjipt). Men denne masken renser huden i dybden og jeg føler i hvert fall at den gir gode resultater. Utenom å bruke denne bruker jeg noen andre hudprodukter jeg tenker å tipse dere om litt senere.

Greenish Epsom Salt sverger jeg til. Jeg pleier å ta det på kvelden før jeg skal legge meg for det får ut avfallsstoffer, jeg blir trøtt av den men jeg føler meg veldig ”lett” etterpå – hvis det går an å si? Jeg bader i det cirka 3 ganger i uken og bruker forskjellige oljer som lavendel. Pleier å bade i det i cirka 15-25 minutter – kommer helt an på dagsformen. Du får kjøpt det på Gimle Parfymeri sin økologiske avdeling og koster rundt 150 kr.

Self-Tanning Lotion Gradual Tanning er fra Kicks sitt eget merke og koster rundt 99 kr. Gjennom årene tror jeg at jeg har prøvd alt innenfor self-tanning, men dette her er faktisk favoritten. Jeg liker at jeg kan bestemme fargen litt selv (ved å påføre flere lag) og den holder en god stund også. Jeg får heller ikke noen ujevne lag med flekker for den er ganske tynn og veldig lett å påføre.

// Det eneste produktet som er sponset i dette innlegget er serumet fra Bio A + Q.E. //

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *