Snapchat Lately’

Snap: AndyEriksen 

BeFunky Collage7

BeFunky Collage8

Det er en stund siden jeg har postet noen bilder fra snap, og siden jeg ikke har så veldig mange andre bilder å poste – tenkte jeg at det var perfekt timing til det i dag. Jeg er ganske redusert her jeg ligger (ja, jeg ligger fortsatt i sengen), for i går var jeg på Amy Schumer!! Råere dame skal du lete lenge etter, og jeg hadde the time of my life. Jeg kan ikke huske sist jeg har ledd så mye, så det var nok veldig godt for sjela 😉

Skal se en episode til av Friends før jeg tar fatt på dagen, vi snakkes senere!

1 Comment

  1. Hei Andrea! Det virker som at du har reist en del, så jeg lurte på om du kunne dele dine anbefalinger? Og har du noen skjønnhetstips? 🙂

    Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *