Must Haves for Fall

Man kan vel si at høsten er her nå? Jeg har i hvert fall begynt å pakke bort sommer klærne og begynt å finne frem skinnbukser, strikkegensere –u name it. Jeg elsker høsten; litt fordi jeg elsker kolleksjonene som kommer ut på høsten, det å kle seg lag på lag og fordi jeg har bursdag på dette tidspunktet av året! Derfor har jeg laget en liste nedenfor med klær jeg ønsker meg/ gjerne kunne ha brukt denne høsten + vinteren!

Printede t-skjorter & gensere

Skjermbilde 2016-08-31 kl. 11.33.46

Saint Laurent // Givenchy // Balmain
I august har jeg blitt helt besatt av printede t-skjorter og gensere. Jeg har funnet mange kule varianter som ikke koster skjorta, men hvis jeg skulle investert i noen dyrere så hadde det vært disse over.

Puffer Jacket

BeFunky Collage6

Balenciaga
Denne jakken er litt long-shot, ikke nok med at den er mega ettertraktet og man må skrive seg på liste – så koster den noe rundt 27.000 kr. Men jeg er lei av de feminine parkasene, så i år ønsker jeg å finne den perfekte (som gjerne kan ligne på denne fra Balenciaga) som er klassisk boblejakke stil, stor & myk og den kan gjerne være i en sportslig farge.

Laces

Skjermbilde 2016-08-31 kl. 11.58.59

Rag and Bone // Stuart Weitzman * 3
Jeg elsker laces. Enten om det er en detalj på en bukse (som du ser på denne fra Rag and Bone) eller om det er på høye heler, flats eller boots. Jeg synes at det gjør et antrekk kulere og gir det en såkalt ”edge”.

Det skal sies at de plaggene ovenfor er ganske dyre, men heldigvis for oss (!) så finnes det alltid klesmerker som lager knockoffs fra de ekslusive merkene. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *