Hello Summer!

13689570_10209105538568431_1854257708_n

Gjett hvem som klarte å glemme laderen hjemme i Oslo når hun skulle på ferie i tre uker? Jo, meg! Så flink blogger er jeg da, men det er derfor det har vært stille her siden sist. Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, ligger i sengen og er ganske sliten etter Frankrike (det tar på), men herregud så gøy det har vært! Startet først ferien i St. Tropez med familien og familievenner før jeg dro til Cannes der Anneli møtte meg! Hun var der nede i en uke og det er kanskje den morsomste (men også mest slitsomme) uken jeg noen gang har hatt. Det var faktisk første gang Anneli og jeg ferierte sammen, men for å si det sånn – det blir ikke den siste. Vi snakker faktisk allerede om en tur tilbake 😉

13705112_10209105618170421_742526668_n

Det har vært veldig deilig å være borte fra Norge en stund (selv om det selvfølgelig er deilig å være tilbake å). Skal sies at jeg ikke har gjort særlig mye der nede; utenom å sole meg, lange lunsjer i skyggen og deilige middager på kvelden. Men er det ikke det som er meningen med sommerferie? Nå skal jeg finne frem kameraet og sortere gjennom bilder som jeg tenker å legge ut i neste innlegg – vi snakkes!

Etter å ha hatt extensions fra great lengths i en ”lang” periode så har jeg tenkt til å lage et ufyllende innlegg om det i løpet av kort tid. Det har vært fantastisk deilig å ha langt tykt hår nede i varmen (jeg har endelig hatt ordentlig beach hair – noe man ser på bildene). Skal også skrive mer om produktene jeg bruker og eventuelle frisyrer hvis noen ønsker det 🙂 

2 Comments

  1. Så fin bikini! hvor er den fra? 🙂

  2. Hvor er den fargerike bikinien fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *