A little makeover

De siste ukene har gått i ett sett, og har hatt endeløse ting jeg må gjøre før jeg tar ferie. Det er vel derfor jeg ikke har blogget, men slapp av – om under 48 timer skal jeg oppdatere dere fra den franske rivieraen (noe som blir utrolig deilig). Men før jeg gjør det skal jeg fortelle dere litt om min nyeste forandring; nemlig håret!

13536078_10208936334018423_1615995773_n

Før – Etter 

Jeg har vært så heldig at jeg har blitt Eco Cult sin unge ambassadør, noe jeg er utrolig stolt av! For litt over en uke siden var jeg innom Eco Cult for å gjøre en ”liten” forandring, noe som resulterte med at jeg fikk extensions. Så nå har jeg extensions fra Great Lengths, og jeg er utrolig fornøyd! Jeg har lengde 50 cm, og siden jeg har (veldig) liten overkropp rekker håret meg til nederst i korsryggen.

Jeg skal fortelle dere mer om håret senere og hvilke produkter jeg bruker til det – men nå må jeg fortsette pakkingen! Vi skrives enten i morgen eller i Frankrike :*

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *