My Summer Crush

DSC04199DSC04197

Man kan si at stilen min har forandret seg en smule gjennom året. I fjor sommer tenkte jeg ikke særlig på hva jeg pakket; spesielt når det kom til sko. Sko har vel egentlig aldri vært prioritert når det kommer til min garderobe. Vel, det har forandret seg! For et par dager siden kjøpte jeg meg disse herlighetene fra Valentino, og det var kjærlighet ved første blikk. Jeg elsker gull detaljene og at helene er i gull – det gjør de så utrolig mye mer spesielle. Også i tillegg så har de tykk hel, noe som gjør at de er mer brukervennlige 😉

DSC04202

Nå må jeg løpe av gåre for jeg skal på et blogg arrangement, men vi blogges senere!

3 Comments

  1. Tonje Cathrine

    Wow så lekre. Gratulerer. Hvordan er det å gå med?

  2. Hvor er de kjøpt hen? 🙂

  3. Wow! Super fine! Hvor er de kjøpt?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *