Love is Love

Why would you rather see 2 men holding guns than holding hands?

Nå som vi er i 2016 skulle man tro at vi hadde kommet lenger innenfor likestilling og ytringsfrihet. Man skulle tro at folk aksepterte hverandre, uansett hvilket kjønn, legning, religion eller hudfarge. Man skulle tro at vi mennesker i takt med forskning og teknologiske gjennombrudd også utviklet oss. Man skulle tro at vi aksepterte at folk tror og elsker forskjellig. At verden var et bedre sted, og at ingen trengte å være redde for å utrykke seg selv.

Jeg ønsker å tro at jeg kommer til å leve i en verden der jeg føler meg trygg og er respektert. Jeg ønsker å tro at mine barn og mine barnebarn skal være trygge og respektert; uansett hvilken legning eller religion de har.

Etter jeg hørte om terror angrepet i Orlando, blir jeg usikker om dette her er og kommer til å bli en realitet. Dette her er uskyldige mennesker som gikk ut en lørdagskveld for å ha det gøy med vennene sine, kjæresten sin eller kollegaer. Dette her er mennesker som blir drept og traumatisert kun fordi de elsker det samme kjønn. Dette her er mennesker som hadde hele livet foran seg, men det ble beklageligvis tatt fra dem.

For all those who just wanted to dance.

13457704_10208821273901992_1357227967_n

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *