Mad Hatters Tea Party

BeFunky Collage2

     Sist onsdag var jeg på før-premieren til Alice in Wonderland: Through the Looking Glass med en del bloggere. Først og fremst vil jeg si at filmen var helt utrolig skjønn, og at i mine øyne egner den seg like godt til å dra med barn/ små søsken, venninne eller kjæreste. Men før kinoen var vi invitert på et privat arrangement nede på Ingensteds og herregud så koselig det var! På invitasjonen sto det ”Mad Hatters Tea Party”, men hvor mye man faktisk kan gjøre ut av det temaet overrasket meg. Hele bordet var dekket i kjent Alice in Wonderland stil og det var så utrolig kult. Jeg er en skikkelig disney jente, så når jeg satt der følte jeg meg litt som et lite barn igjen!

BeFunky Collage3

Så fikk vi noen sykt fine goodiebags (som jeg kan vise senere hvis dere ønsker det) med masse te og smykker fra  Cecilie Melli. Alt i alt var det en veldig hyggelig dag med masse hyggelige mennesker. Akkurat nå skal jeg nyte resten av søndagen og se en annen disney film (hvilken vet jeg ikke helt enda), ta noen ansiktsmasker og egentlig bare ta livet helt med ro. Vi snakkes senere :*

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *