I’m Back

DSC04136

DSC04091

Topp – Designers Remix // Jeans – MiH // Sko – Christian Louboutin // Head band – Vintage Chanel // Solbriller – Givenchy // Veske – Balenciaga

DSC04090

Hei og hopp! Nå er det en god stund siden jeg har blogget (med god grunn). Det er mye som har skjedd i privat livet, noe som har gjort at jeg har trengt å ta en pause fra alt annet og kun fokusere på det. Jeg kommer vel på et eller annet tidspunkt til å fortelle dere litt om det, men akkurat nå ønsker jeg å holde det for meg selv. Men i hvert fall – det føles veldig bra å endelig være tilbake på bloggen! Selv om det har vært en halvkjip periode i livet mitt, har det faktisk skjedd overraskende mye morsomt også. Så jeg gleder meg til å skrive litt om ting som har skjedd men også om ting & prosjekter som kommer.

DSC04094

Denne uken har vært en nokså stor overgang fra det å gjøre ingenting blogg relatert til å plutselig være ”back in the game”. Spesielt det å ta outfits bilder – noe som var så å si umulig. Jeg har alltid synes det å stå å bli tatt bilder av er ganske kleint, men det var cirka 10 ganger kleinere enn det jeg kan huske. Men vi får håpe at jeg kommer inn i det igjen og at jeg ikke har latterkrampe på alle i tiden fremover. Nå skal jeg ut å gjøre noen ærender men vi snakkes snart :*

DSC04104

DSC04128

3 Comments

  1. Endelig!! Digger outfiten! Kanskje du vil lage et innlegg om dine favoritt kleskjeder? Eller hvor du liker å handle vintage, hvis du ofte gjør det da hehe 😉

  2. Så flott du er Veldig glad i bloggen din! Håper det går bedre med deg nå, og at du vil dele det med deg når du føler deg klar. Er så fint å lese blogger der man er personlig, for er nok veldig mange som kan indentifisere seg meg deg og få trøst av deg uansett om du føler deg alene! Ha en fin helg stor klem

  3. Endelig er du tilbake! Gleder meg til flere innlegg 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *