All White

DSC03820

BeFunky Collage1

Skinnjakke – Designers Remix // Topp – American Apperal // Bukse – A.C.E // Joggesko – Nike // Solbriller – Givenchy (spons)

DSC03852

Jeg har fått en del kommentarer på at dere ønsket mer outfits bilder, så det må jeg bli flinkere til å ta. Men herregud så deilig vær det er nå! Selv om kanskje et helhvitt antrekk er litt på kanten (enda), klarte jeg ikke å dy meg når jeg våknet opp i dag morges. Det er så deilig at jeg endelig kan pakke vekk de store jakkene, skjerfene og genserne mot lettere plagg!

Selv om jeg nyter hjemme alene livet til de grader, merker jeg at ”by påske” ikke er noe for meg. Kjeder jo rumpa av meg mens alle andre har det gøy på fjellet, så planen er å komme meg bort herfra – fortest mulig. Merker at jeg angrer en liten smule at jeg ikke ble med til Los Angeles, men dette får være en lekse til neste gang..

BeFunky Collage2DSC03854

Og jeg må vise dere bedre bilder av disse solbrillene fra Givenchy. Jeg eier mange solbriller, men jeg tror disse faktisk har blitt favoritten. Jeg elsker detaljene og formen, noe jeg tror dere også kommer til å gjøre! 

6 Comments

 1. heyy, digger bloggen din (og stilen din!), og ville bare spørre om du kan skrive et innlegg eller noe om hva planene dine er i år/for neste år — sånn med tanke på skole, reising, blogging etc? ☺️

 2. hva heter modellen til denne skinnjakken?:):) digger stilen din!

 3. Elsker deg og stilen din! Håper du kan svare på disse spm..
  Hadde du gode karakterer på vgs siden du tar opp fag?
  Hva skal du studere?
  Hva vil du jobbe med i framtiden?

  1. andreazeline

   Hei Silje!

   Jeg har helt ok karakterer fra vgs, det eneste faget jeg måtte ta opp er matte for der var jeg dessverre ikke særlig flink..

   Jeg vet ikke enda, men drømmen er å studere noen innenfor mote journalistik

   Siden jeg ønsker å studere mote journalistik, så ønsker jeg å jobbe med noe innenfor det. F. eks; innenfor et mote blad 🙂

   Håper dette svarte på spørsmålene dine!

 4. Alexandra

  hvor får jeg tak i solbrillene? Utrolig fine!!

  1. andreazeline

   I Oslo er det bare Vinderen parfymeri som har dem (frem til mai) men du vil snart finne dem på flere butikker! Hvis ikke du bor i Oslo kan du kjøpe dem på Tvedt i Kristiansand, Stavanger Optikk og Stavanger Synsenter, Fana optikk i Bergen og Synsam Svabø Strandgaten i Bergen 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *