Hello from New York!

Long time no see! 

Den siste uken har gått i et sett, noe som har gjort at jeg dessverre ikke har rukket å blogge. Men nå befinner jeg meg faktisk i New York – har vært her i to dager og i kveld reiser jeg til Los Angeles!

Pappa mente som vanlig at han allerede hadde brukt alt for mye penger på meg denne ferien etter 15 minutter på Gardemoen. Ikke nok med at han måtte betale overvekt for kofferten min – men han måtte til og med oppgradere billetten min fra rad 20 sete b til buisniess class. Pappa hadde selvfølgelig bestilt billetter til seg selv på buisniess class, og ettersom jeg aldri har sittet der pga. Jeg blir som oftest nedstemt av resten av familien- bestemte jeg meg for å begynne smiskingen og hintingen allerede på flytoget. Han utrolig søte mannen som satt bak disken hos Sas skjønte fort hva jeg prøvde på, så han heiv seg rett og slett på. Jeg takker og bukker utrolig søte mannen hos Sas, uten deg hadde jeg mest sannsynligvis blitt most mellom to fremmede i 8 timer, og en av dem eller begge hadde endt opp som en pute <3

IMG_2792

Simon Fuller & meg 

New York er drit kult, og det er ekstra kult å endelig være her (med vilje) igjen. Siden vi kom har vi vært på et par møter, og i går var jeg kanskje på det kuleste møtet jeg noen gang har vært på (??) med Simon Fuller. Hvis noen lurer på hvem han er; er han grunderen eller ”skaperen” bak idol, Spice Girls – manager til Victoria Beckham og David Beckham etc. Jeg mener; hva har han ikke gjort? I hvert fall – det var utrolig lærerikt og spennende. Jeg gleder meg til det som kommer fremover!

Etter møtet var det tid for New York Rangers game! Jeg har jo aldri vært på en hockey kamp, men jeg har sett det på filmer- så jeg måtte jo være litt ”supporter” å kjøpe meg en caps og en skumfinger. Skumfingeren var jo det kuleste og det synes de andre å, for den forsvant før man viste ordet av det. Vi tapte dessverre mot LA Kings, men hele opplevelsen var kul uansett. Etter kampen tok vi en øl med Mats Zuccarello – noe som var utrolig stas, før pappa sitt jetlag kicket inn og det var på tide å dra tilbake til hotellet.

I dag skal det bli nesten 20 minus grader her, så med glede pakker jeg kofferten og vender snuten mot sol, varme og 31 grader! Blogges fra Los Angeles! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *