MARDI

BeFunky Collage

DSC02831

Fuske pels – Designers Remix // Kjole – Designers Remix 

Heihei! Er jeg den eneste som var hundre prosent sikker på at våren hadde kommet? I går gikk jeg nemlig ut døren med en army jakke, uten strikke genser – kun en enkel t-skjorte under. Det var kanksje litt i det drøyeste laget, men skjønte ikke at vi var i februar før snøen dalte ned. Så i dag bestemte jeg meg for å kle meg litt mer etter været, og da falt valget fort på denne fantastiske kjolen og en fuske pels fra Designers Remix! 

BeFunky Collage1

Jeg kom akkurat hjem fra jobb og på døren hang det noen poser med fanatastiske plagg og produkter fra jentene hos Presskontakterna <3 Nå skal jeg og Challe spise litt blåbær muffins før vi finner på noe sprell, må få bort Challe fra shopbop før hun har brukt opp hele årslønna 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *