Party Season

Jeg har allerede blogget om hva jeg ønsker meg til jul, hva slags trender jeg har lagt mest merke til den siste måneden og egentlig generelt klaget over det kalde været. Men, det jeg ikke har blogget om enda (og som er noe av det morsomste i desember) er antrekk til juleball, julebord, juleaften og nyttårsaften!

Desember må jo være den koseligste måneden i året, der venner og bekjente feirer året som har vært og året som kommer. I år blir desember ekstra spesielt, fordi det er veldig mange venner jeg ikke har sett siden sommerferien fordi de har begynt å studere og vært ute å reist. Derfor gleder jeg meg veldig mye til juleballet og jentenes julebord som er neste uke.

Men, jeg har alltid et problem. Jeg er alltid sent ute når det kommer til planlegging av antrekk, uansett om det er til juleball eller om det er til en ”alminnelig” middag. Og siden jeg alltid er sent ute, tyr jeg alltid til de ”samme gamle og kjedelige” kjolene. I år var planen å være klar med antrekk maks to uker før ”eventene”, men nå sitter jeg her – uten at et antrekk er helt planlagt. Joa, juleball kjolen er på plass og den henger veldig fint i skapet mitt – men hva med clutch? sko? tilbehør? Der har jeg kommet ingen vei. Har heller ikke kommet noen vei med de andre arrangamentene fremover. Og siden jeg ikke har en lommebok full av penger, må jeg begynne å eksperimentere med klær og tilbehør som jeg allerede eier.

Men hvis jeg hadde hatt en lommebok full av penger, hadde jeg absolutt klikket hjem noen av kjolene nedenfor.

PicMonkey vo

1.  House of CB – her // 2. Nelly – her // 3. Nelly –her 

Og hvis jeg kunne valgt litt dyrere tilbehør til en av disse kjolene, hadde jeg valgt disse skoene fra Raye Beatrix og øredobber fra Lionette by Noa.

PicMonkey lo

Sko – her // Øredobber – her

Nå må jeg forte meg og begynne å ordne meg, skal om noen få strakser på en Ellos middag. Satser på å rekke å poste et innlegg med outfit før jeg drar, men hvis jeg ikke rekker så kommer det i morgen tidlig. Hvis dere vil ha noen opptaderinger i løpet av kvelden så kan dere følge meg på snapchat, der jeg heter andyeriksen eller følge meg på instagram der jeg heter andreazeline!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *