THIS SUMMER

PicMonkey Collag1e

PicMonkey Collage

PicMonke2y Collage

 Denne sommeren må ha vært den rareste sommeren noen sinne. Ting forandret seg veldig brått, noe som både har vært utrolig kjipt, men samtidig også litt spennende. Det var rart å komme hjem fra Frankrike etter 4 uker med avslapping og festligheter, til en grå og kjedelig hverdag her i Oslo. Heldigvis tok det ikke lang tid får jeg klarte å vende meg til min nye hverdag, og akkurat nå er jeg fornøyd med slik det er. Siden bloggen er helt ny, og jeg ligger hjemme syk i sengen, tenkte jeg heller å vise noen bilder fra sommerferien. Jeg hadde det utrolig gøy disse 4 ukene, og når jeg ser tilbake på bildene blir jeg automatisk litt blidere. 99% av bildene som er i dette collaget er tatt av Martine, og alle bildene er redigert i vsco (appen). Hvis du vil kan du følge Martine her og meg her.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *